Nopea ja tasokas autolasikorjaus Forssassa

Ota yhteyttä

Autolasiasennus Tammelan Huoltopiste Ky vaihtaa ja korjaa henkilöautojen ja pakettiautojen rikkoutuneet autolasit Forssassa. Autolasikorjaus on päätoimista työtämme, mutta vaihdamme lasit myös muihin ajoneuvoihin. Palvelumme ovat erittäin kattavat, sillä teemme myös muita autoon liittyviä korjaus- ja huoltotöitä sekä pienkonekorjauksia. Tutustu autolasikorjauksen palveluihimme ja tuo autosi meille huollettavaksi!

Autolasikorjauksen A ja O

Asennamme ja vaihdamme pääasiassa henkilöautojen sekä pakettiautojen rikkoutuneet ja vaurioituneet ikkunalasit vuosikymmenten kokemuksella. Auton lasit voivat olla joko onnettomuudessa täysin rikkoutuneet tai vain hieman kolhiintuneet, mutta ne on silti paras vaihdattaa turvallisuuden ja ajomukavuuden takaamiseksi. Esimerkiksi vaurioituneen tuulilasin kanssa ajaminen on liikenneturvallisuusriski, jonka kanssa ei sovi leikkiä. 


Tuo autosi meille tarkastettavaksi, jos autosi tuulilasi tai muu ikkuna on vaurioitunut tai kokonaan hajonnut. Me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaista palveluistamme. Teemme yhteistyötä Forssan ja lähialueen autoliikkeiden kanssa autolasiasennuksia tehden. Voit siis tulla meille joko suoraan asioimaan tai läheisen autoliikkeen kautta – palvelemme sinua samalla asiantuntemuksella joka tapauksessa.

Emme työskentele ainoastaan autojen parissa. Lasien asennus onnistuu myös erilaisille työkoneille, vaikka nämä työt eivät ole meille jokapäiväisiä. Kuorma-autojen lasien asennus onnistuu ainoastaan kesäisin. Koska suuret laitteet eivät mahdu hallimme sisätiloihin, tarvitsemme lasien asennukseen suotuisat sääolot. Jos sinulla on jokin suurempi ajoneuvo, työkone tai laite joka kaipaa lasien asennusta, ota meihin yhteyttä. Suunnittelemme lasien asennuksen yhdessä, jotta pääset takaisin liikenteeseen niin pian kuin mahdollista!

Myös korjauspalvelut

Autolasikorjausten lisäksi vaihdamme tarvittaessa öljyt sekä teemme erilaisia auton huoltoon ja korjaukseen liittyviä töitä. Palvelumme kattavat kaikki yleisimmät huollot ja korjaukset ajoneuvoille. Pääasiallinen toimialamme on kuitenkin autolasiasennusten parissa. Teemme huoltoa ja korjausta henkilöautojen ja pakettiautojen lisäksi erilaisille pienkoneille, kuten mönkijöille, moottorikelkoille ja ruohonleikkureille.

Ota yhteyttä